Gi en gave

Metodistkirkens Barne- og Ungdomsforbund jobber aktivt for at flest mulig barn og unge skal få muligheten til å delta på leirer og andre type arrangementer, der de blant annet får høre og lære mer om Jesus, samt treffe andre med en kristen tro. MBUs arbeid og fokus skaper rom for gode utviklingsmuligheter, og vi ønsker at MBU skal være en stødig arena hvor barn og unge kan vokse og føle tilhørighet slik at metodistkirken fortsetter å være et naturlig samlingssted for barn og unge også i fremtiden.

MBU har mange dyktige på laget som gjør en super innsats for barn og unge, enten det er i den lokale aktiviteten i hjemmeområdet eller i form av leirledelse. Hvis DU også har lyst å bidra inn i MBUs arbeid kan du bli giver i "MBU-banken". Dette kan gjøres via vipps, sms, gave direkte til bankkonto eller ved å sende oss en mail dersom du ønsker å bli en fast giver. 

 

Bli en fast giver

Har du lyst til å bli fast giver for å støtte MBU sitt arbeid for barn og unge? Send oss en mail, så tar vi kontakt med deg. 

 

For deg som ønsker å gi via vipps er alt du trenger å gjøre å:

  • Åpne Vipps-appen på mobiltelefonen
  • Velg "Send penger"
  • I søkefeltet skriver du tallene: 18884 (da skal Metodistkirkens Barne og Ungdomsforbund tittelen dukke opp).
  • Nå trykker du på Metodistkirkens Barne og Ungdomsforbund for så å skrive inn beløpet. Nedenfor i samme vindu skriver du hva beløpet gjelder. (For eksempel "gave")
  • Så trykker du på Send og du vil da motta en kvittering på at dette er utført.
  • Det er helt kostnadsfritt å vippse beløp under 5000 kroner. Overfører du beløp på 5000 kroner eller mer vil det koste 1% av beløpet.

 

SMS-givergave

For å gi en gave på 200kr via SMS sender du SMS til 2248 med kodeord "MBU"  (Du vil da bli belsatet 200kr på din mobilregning.)

 

Bankkonto

Ønsker du å gi et beløp via kontonummeret vårt kan det gjøres til: 3000.17.72070