Gi en gave

Metodistkirkens Barne- og Ungdomsforbund (MBU) jobber for at flest mulig barn og unge skal bli kjent med Jesus, ta del i kirkens fellesskap og vokse i sin tro. Vi arrangerer konfirmasjonsleir, flere andre leire gjennom året, ledertrening og påvirkningsarbeid slik at barn og unges stemme blir hørt i kirken vår. Det meste av lokalt barne- og ungdomsarbeid i Metodistkirkens menigheter finansieres gjennom MBU.

Vi er avhengig av faste givere for å kunne skape gode opplevelser for barn og unge. Hjelp oss å få større forutsigbarhet ved å bli fast giver. Som fast giver kan du få skattefradrag på inntil 25 000 kr per år (Se skatteetaten for gjeldende reglement)

 

Ønsker du å bli fast giver? Trykk her, så tar vi kontakt med deg.

 

Du kan også gi oss en enkeltstående gave på følgende måter:

Vipps

Send ønsket sum til 18884 - Metodistkirkens barne og ungdom, og merk med ønsket tekst (for eksempel “gave”). OBS: Det er helt kostnadsfritt å vippse beløp under 5000 kroner. Overfører du beløp på 5000 kroner eller mer vil det påløpe et gebyr på 1% av beløpet.

Bankkonto

Ønsker du å gi et beløp via kontonummeret vårt kan det gjøres til: 3000.17.72070

SMS-givergave

For å gi en gave på 200kr via SMS sender du SMS til 2248 med kodeord "MBU"  (Du vil da bli belsatet 200kr på din mobilregning.)