19591_132311_4284fea745

SOMMERLEIR FOR TWEENS OG UNGDOMMER!

Dato: 11-14. august. Det er fremdeles noen ledige plasser, meld deg på i dag!

Dato: 11-14. august, oppmøte kl. 18 torsdag kveld.
For hvem: Tweens og ungdommer (født i 2012 og oppover)
Hvor: Nordmarkskapellet, Nordmarka i Oslo. Oppmøte på Frognerseteren.
Pris: 400kr, reise dekkes av deltakeren

Link til påmelding deltakerehttps://forms.gle/6urHXn7ZYos87K7X6

Link til påmelding lederehttps://forms.gle/XJeyFpjmoVFVQYtK7

Denne leiren er blitt til fordi Sommerfesten dessverre er avlyst, men vi ønsker å kunne bygge fellesskap mellom tweens og ungdommer på tvers av menighetene våre i hele landet. Med støtte fra MBU har derfor Centralkirken i Oslo og Metodistkirken i Arendal gått sammen og arrangerer denne sommerleiren – og vi håper DU vil bli med!

Leir er en årelang tradisjon for folk å komme sammen, få nye venner, opplever nye ting sammen, utforske tro og liv i trygge fellesskap. For tweens og ungdommer som hører til i Metodistkirken er det ekstra viktig med leir – for da blir vi kjent med hverandre på tvers av menigheter og byer – og det kristne fellesskapet utvides.

Nordmarkskapellet ligger 5 km inn i Nordmarka fra Frognerseteren på grusvei, og her er det god plass. Deltakerne sover på rom med 4-8 personer, og det er også mulig å ta med hengekøye eller telt hvis en vil sove ute. På Nordmarkskapellet er det gode muligheter for aktiviteter som klatring, fotball og volleyball, bading og skogstur. Vi legger opp til ulike aktivitetsgrupper for ulike behov, og det inkluderer også brettspill, strikking eller annen kreativ aktivitet eller prat over en kaffekopp. Aktivitetene vil også tilpasses til aldersgruppene.

Leiren er rettet mot tweens og ungdommer, dvs at nedre aldersgrense er deg som skal begynne i 5.klasse (2012-kullet), og alle ungdommer ut vgs. Vi ønsker at denne leiren er åpen for så mange som mulig, og inviterer derfor også alle unge voksne som er tilknyttet Metodistkirken til å være med som ledere på leir. Lederansvar kan være så mangt, og vi håper å bli en stor gjeng, slik at vi kan fordele lederansvaret jevnt, og det vil bli en helg for påfyll og fellesskap også for unge voksne. OG hvis det skulle være noen foreldre som kunne tenke seg å bidra (og kanskje være en trygghet for barnet ditt på leir), så er du hjertelig velkommen til det – bare send mail eller fyll ut lederskjemaet over.

Leiren begynner torsdag 11.august kl 18, med oppmøte på Frognerseteren. Herfra er det 5km turvei inn til Nordmarkskapellet. Personer som har en funksjonshemning som gjør at de ikke kan gå, kan søke om kjøretillatelse fra Oslo kommune. Ta kontakt med oss, så forsøker vi å ordne det sammen.

På søndag 14. august skal vi feire gudstjeneste kl 12. Denne gudstjenesten er åpen for alle, også turgåere. Vi håper da at alle som har muligheten av foreldre, søsken og venner vil ta turen inn til Nordmarkskapellet og være med på gudstjeneste med sommerleiren. Etter gudstjenesten er det kirkekaffe, forhåpentligvis ute i sola – før leiren avsluttes med tur tilbake til Frognerseteren. Regner med å være tilbake der senest kl 16 på søndag.

Programmet er foreløpig litt under utvikling, men noen hovedpunkter er: aktiviteter, Kompani Nordmarka, bading, leirbål, underholdningskveld, kveldsavslutninger og måltidsfellesskap. Noen overraskelser kan jo også skje 🙂

Vi ønsker at alle som vil skal få være med på leir. Deltakeravgiften er satt til 400kr, og den dekker opphold, mat og aktiviteter. Det er ønskelig at reise dekkes av deltakeren. Dersom det økonomiske skulle være til hinder for deltakelse, ta gjerne kontakt med oss, eller med din lokale menighet, så skal vi hjelpe med det.

Påmelding til leir skjer ved å bruke linken over – påmeldingsfristen er 29.juli. Det er totalt 77 sengeplasser, så det er førstemann til mølla.

Med mindre det er fullt, så er det mulig med noen etterslengere også – men det er enklest om man melder seg på før fristen 🙂

Ta gjerne kontakt med Marianne Munz hvis du har spørsmål, kommentarer eller innspill, på mail til marianne@oslocentral.no.